foto Thijs
E thijs.visscher@xs4all.nl
M 06-18761109
IJsselstein NL

Thijs Visscher, bassist, componist, docent

Les

Vind jij basgitaar spelen geweldig en zou je het graag - beter - willen leren?

Dat kan. Ik geef basgitaarles in de regio IJsselstein/Utrecht aan leerlingen van alle niveau's en leeftijden.

Wat kun je verwachten:
- plezier!
- een persoonlijke aanpak
- veel aandacht voor sound, timing en groove
- improvisatie
- doorgronding
- stijlkennis
- goede oren

Lijkt het je wat?
Neem contact op voor een gratis proefles!

De rol van de bas(sist)
De basgitaar is een relatief jong en simpel instrument dat een grote verantwoordelijkheid in de band heeft. Als bassist ben je het verband tussen ritme, harmonie en melodie. Dat klinkt misschien wat gewichtig maar het is juist heel leuk!
Wat doet die baspartij nou met het liedje? Waarom zijn die noten zo? Deze vragen en meer worden tijdens mijn lessen beantwoord. Het maakt niet uit hoeveel je kunt of hoe ver je al bent, mijn lessen zijn aangepast op jouw niveau. Samen komen we er wel uit!
"Thijs neemt je mee op zoek naar je eigen stijl en laat je op vele vlakken beter presteren. Van speelhouding tot dynamiek, van strakke rock begeleiding tot jazz improvisatie, alles komt op een goed manier aan bod.
Thijs geeft op een fijne praktische manier les met zijn eigen ervaringen op het podium als leidraad. Door zijn studie op het conservatorium in Haarlem is hij ook zeer goed in staat de broodnodige theorie op een vakkundige manier makkelijk over te brengen. Neem je de lage tonen in de muziek serieus? Kies dan voor het hoge niveau van Thijs."
Carl Keijzer

Copyright © , Thijs Visscher